Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

SAMSUNG GALAXY TAB A 7INCH WIFI WHITE

159,00
(Incl.)
+

Chique en modern
De elegante en vloeiende lijnen geven de Galaxy Tab A 2016 (7.0) een modern tintje, terwijl het speciale patroon op de achterkant zorgt voor een een zachte en comfortabele grip.

Licht en compact
Deze tablet is zo licht en compact dat je hem overal mee naartoe neemt ? in stijl. Daarnaast gaat de batterij langer mee dan zijn voorganger.

Elk moment in detail vastleggen
Leg elk speciaal moment vast in levensechte foto?s met de snelle en geavanceerde camera van de Galaxy Tab A 2016. Maak panoramische foto?s, verticaal en horizontaal, of zelfs een geanimeerde GIF.
Extra lang doorgaan
Door de grotere batterij hoef je je tablet minder vaak op te laden en kun je de hele dag doorgaan. Ook heb je meer opslagruimte voor al je bestanden ? zakelijk of privé.

Een digitale speeltuin voor kinderen
Voor de Galaxy Tab A 2016 (7.0) is Kids Mode 4.0 geoptimaliseerd zodat je kinderen zich kunnen vermaken met bredere tekengebieden en verbeterde geluidseffecten. Beveilig bepaalde apps en zet gebruikstijden in - even rust voor jou.

Geniet van naadloos streamen
Neem je favoriete radiozenders met je mee. Met Hybrid Radio combineer je FM en online uitzendingen en kun je je eigen favorieten instellen. Je kunt zelfs radiosegmenten opnemen en delen met je vrienden.